Welkom bij kinderdagverblijf “Koetje Boe”

Koetje Boe is een particulier kinderdagverblijf dat gevestigd is vlakbij de rotonde van Wagenberg (400 mtr. voor watertoren Made). Het is een kinderdagverblijf op de boerderij waar de kinderen kunnen spelen op het platteland, kunnen kijken naar de koetjes en de kalfjes, spelen met kippen en geiten, lammetjes en  konijnen. Kortom genieten van al het mooi’s wat er is op een boerderij.

We werken met 2 groepen van ongeveer 16 kindjes hierdoor is er voldoende tijd voor een persoonlijke en sociale benadering voor zowel ouder als kind. Uw kindje kan bij ons terecht in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.

Wij proberen met onze manier van omgaan met uw kind zoveel mogelijk aan de thuissituatie aan te passen in overleg met de ouder/verzorger. We streven daarom ook naar een optimaal contact. Daarom is er ook een minimale afname van 1 dag per week zodat uw kindje zich zo snel mogelijk vertrouwd en veilig voelt op het kinderdagverblijf.

2024 de prijs 9,00 per uur, 94,50 per dag.

Deze kosten kunt u via de belastingdienst verrekenen. Kijk op site van de belastingdienst voor een berekening en om de kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Kinderopvangtoeslag

Vergoeding kosten kinderopvang
De Wet kinderopvang regelt dat ouders een tegemoetkoming ontvangen van het Rijk.
Deze wordt maandelijks door de belastingdienst betaald.
Ouders vragen deze tegemoetkoming zelf aan.